Konsert med Jon Lotterud trio

Jon Lotterud Trio

Jon Lotterud trio beveger seg i mange musikalske landskap, og er innom både gospel, jazz og visetradisjonen. Lotterud sine sanger handler om mellommenneskelige forhold og menneskets forhold til sin Herre og skaper. Selv om piano, bass og trommer er hovedinstrumentene blir det variasjon med ulike perkusjonsinstrumenter og gitar. Kommunikasjon med tilhørerne er en viktig del av konserten!

Konsert i samarbeid med lokale kor

Jon Lotterud har i mange år skrevet og arrangert musikk for kor. Derfor er det svært ønskelig å samarbeide med lokale kor. Notemateriell og mp3-filer kan sendes på forhånd og Kotterud stiller seg til disposisjon med innøving og finpusseng av korstoffet. Prisen her avhenger av hvor mye som ønskes av øvingstid på forhånd. En formiddag med ving før konsert (ca fire timer) blir kr. 2 000, i tillegg.

Presentasjon

Kjell-Håkon Aalvik er utdannet ved konservatoriet i Århus, og harang fartstid som musiker i mange sammenhenger som for eksempel gospelkoret Refleks, det danske bandet Cordelia og var med i suksessforestillingen Tango for to.
Helge Harstad er lektor i musikk og mange har benettet seg av hans eminente bass-spill. Som for eksempel Lars Bremnes, Gisle Børge Styve, Trollsti om mange flere. Helge har også bidratt til to Spellemannspriser med Niko Valkeapää og Lars Bremnes.
Jon Lotterud Pianist og sanger med lang fartstid i mange musikalske sammenhenger. Jon er pianist i gruppen Trollsti. Han har gitt ut 5 CDer. Han har turnert med musikken sin i Norge, Sverige, Danmark og Færøyene. Han har samarbeidet tett med Ingvild Nagell-Dahl, Knut Anders Sørum og Viggo Sandvik. «008-2010 var Jon Kapellmester i suksessforestillingen Tango for to med over 80 forestillinger.

Priser

Konserten koster kr. 10 000 (nok) Lyd er inkludert. I tilleggg kommer reise/diett/overnatting. Jon Lotterud trio kan kontaktes på telefon: 90996719 eller på mail: jon-lott(a)online.no.